Contacteer ons

Informatie

Openingsuren

Betalingsmodaliteiten

Over ons

Passie voor farmacie

Wij zijn je huisapothekers Elien Dupont & Laurence Godfroid. Sinds 2021 heten wij jullie van harte welkom bij apotheek Werchter. We hebben elkaar ontmoet tijdens onze studies farmacie aan de Universiteit Leuven en vormen een complementair team. Vanuit onze passie voor het beroep hebben wij de stap gezet om onze eigen zelfstandige apotheek uit te bouwen waar de patiƫnt, ons advies en service centraal staat. Je gezondheid is onze prioriteit!

Elien studeerde in 2010 af als apotheker aan de universiteit van Leuven en deed ervaring op in meerdere apotheken. Door haar jarenlange ervaring als provisor en deskundigheid weet ze patiƫnten steeds weer op hun gemak te stellen. Als mama van twee kindjes (Emile, 2014 & Marie, 2016) heeft ze ondertussen ook een stevige ervaring in de baby- en kindergeneeskunde. In haar vrije tijd ontspant Elien zich het liefst met een wandeling met haar gezin en bruine labrador Anna, een dansles of een looptochtje door de velden.

Apotheek Werchter

Laurence studeerde ook in 2010 af als apotheker. Ze volgde een extra master als industriepotheker aan de KUL. Daarna werkte ze 10 jaar voor het bedrijf GSK waar ze een verantwoordelijke functie had bij de bereidingen van vaccins. Bereidingen zijn voor haar geen geheim en nauwkeurig werken zijn haar troef. Laurence is ondertussen ook mama van 2 zoontjes (Enoah, 2016 en Lio, 2021). Laurence ontspant zich het liefst met een looptochtje en een shopdagje met haar hartsvriendin Elien.

016 60 02 79
info@apotheekwercher.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Welk nieuws wil je ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Welk nieuws wil je ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Welk nieuws wil je ontvangen?